• Welcome back Guest!

    MARSH is a private reefing group. Comments and suggestions are encouraged, but please keep them positive and constructive. Negative threads, posts, or attacks will be removed from view and reviewed by the staff. Continually disruptive, argumentative, or flagrant rule breakers may be suspended or banned.
  • Hello Guest,

    How would you like to get a Build Thread Contributor title/badge?
    Go here for instuctions.

ICP results (1 Viewer)

mitchell77546

Supporting Member
Joined
Sep 5, 2020
Messages
288
Reaction score
196
Location
webster
f70879c7af867b10b7a9ab90d0df93fd.jpg
So it looks to me like the the two things I need is iodine and molybdenum. Correct?? We’re not growing sps so I should be okay on the rest right? Ph is 8.2 alk looks good around 9


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

BigRick

Supporting Member
Joined
Dec 22, 2009
Messages
1,447
Reaction score
230
Location
Cypress- Bridgeland
f70879c7af867b10b7a9ab90d0df93fd.jpg
So it looks to me like the the two things I need is iodine and molybdenum. Correct?? We’re not growing sps so I should be okay on the rest right? Ph is 8.2 alk looks good around 9


Sent from my iPhone using Tapatalk
Never had any success dosing iodine.
 
OP
mitchell77546

mitchell77546

Supporting Member
Joined
Sep 5, 2020
Messages
288
Reaction score
196
Location
webster
So how would you recommend correcting the low parameter?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

frankc

Supporting Member
Build Thread Contributor
Joined
Jun 11, 2012
Messages
1,033
Reaction score
795
Location
The Woodlands
I wouldn't worry too much about iodine at .02. That seems to be an element that, as long as it's not 0, you should be ok. I dosed it for a while because mine had gotten to 0, but you have to be careful. There are two forms - iodide and iodate - and if you're not testing both, the iodate can sneak up on you and you wind up with a total level way too high.
 
OP
mitchell77546

mitchell77546

Supporting Member
Joined
Sep 5, 2020
Messages
288
Reaction score
196
Location
webster
I’ve been freaking out because my tank has been looking like ass and a bunch of my zoas colonies have been closed. The intake port on my skimmer was mostly plugged up and it was barely flowing. I cleared the blockage last night and everything is fully open today. Ugh what a dip....


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Users who are viewing this thread

Top